Wegbeschrijving

Hoe vind ik den Hagar?

Voor diegenen die graag zelf eens op zoektocht willen gaan naar het Fort VI, aldus naar ons clublokaal, den (recent opgekuiste+gerenoveerde) Hagar, doneer ik jullie graag een kaartje mét wegbeschrijving.
Weg dus met al die routeplanners en mappytoestanden:
All you will ever need this year, is THIS!

Grotere kaart weergeven

Als transportmiddel raad ik enkel de volgende items aan: geen, de vélo, de step, de go-kart, het skateboard, de in-line skates en de rug van een ander. Maak a.u.b. zo min mogelijk gebruik van een gemotoriseerd voertuig. Meestal zal je niet meer in staat zijn het beest te temmen, wanneer je wederkeert van den Hagar... Bevind u zich in de nabijheid van een Bob, aarzel dan zeker niet om van de gelegenheid gebruik te maken.

 

Stap 1: U staat aan de Groenenborgerlaan, met achter u de UA-campus Groenenborger. U gaat naar rechts en volgt deze baan tot u een Q8-benzinestation ziet aan de overkant.

Stap 2: U ziet links van de Q8 een baan, volg die, en steekt de nog grotere baan aan het kruispunt gewoon over. U neemt dan de eerste straat links na het kuispunt. Daarna neemt u met de aange­raden voertuigen over het kleine pleintje de eerste straat rechts, met vierwielers zal u een rondje rond de blok moeten doen. Deze baan volgt u steeds rechtdoor. Ze zal beginnen als de “Vader­landstraat”, en eens voorbij het Dokter Donnyplein, zal ze overgaan in de “Edegemsesteenweg”. Blijf deze weg steeds rechtdoor volgen voorbij het Studentenhome, en door al zijn kronkels, tot u aan de rechterkant de ingang tegenkomt van het Fort VI. Rij hier het fort binnen.

Stap 3: Eens in het fort, zal u links tennisvelden zien. Deze moet u gewoon langs rechts blijven voor­bijrijden, en de weg volgen. U zult eerst rechts het Biokot van de biologen tegenkomen, waarna u een "mooi" plein ziet. Rij langs de gigantische betonblok genaamd de Sportschool en ontwijk “De Spoed” tot u aankomt waar vroeger ons terras was. Stop hier en geniet van het uitzicht, u staat immers voor den Hagar.

 

Proficiat!
U bent nu principieel verplicht om elke Hagaractiviteit te komen meedoen ;-)

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.