Ledenmail week 10

Beste WINAKkers

De maand december is aangebroken, en dat brengt ons bij de laatste weken van dit semester. Voor de examens van start gaan maken we nog even plaats voor een laatste paar activiteiten, in de mate van het mogelijke. 

Laatste week hebben we nog een caféavond in de Vizit kunnen houden, waarbij we op basis van de horeca protocollen van 18 tot 22 gezellig hebben kunnen bijpraten. Mensen hebben kunnen genieten van veel Brut de pêche happy hours en gratis kunnen drinken van bieren die we op overschot hadden van de degustatieavond. Na zo een lange periode zonder WINAK activiteiten deed dat toch wel deugd.

De komende week komen we dinsdag nog eens samen in de Bal-enzo om daar gezellig bij te praten. Hier verwachten we ook hoog bezoek van een belangrijke man met zijn trouwe vriend, jawel, Sinterklaas en Roetpiet! Donderdag begeven we ons dan ook op glad ijs samen met K.D.A. waar we weer de eigenaardige sport gaan uitvoeren met messen aan onze schoenen. Daarna kunnen we nog even samen genieten van een warm drankje in de cafétaria. Hopelijk zien we jullie daar!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Mateo Sierens
WINAK Praeses 2021-2022

 

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.